سایت پرومایزر در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ با هدف “آنالیز و بهینهسازی عملکرد چاه (با رویکرد روشهای داده محور)” در میادین ایران ایجاد شده است. در حال حاضر چالش و اولویت اصلی شرکتهای نفتی ایران، مباحث “چاه محور” میباشد تا با صرف زمان کمتر، بازدهی و سود بالاتری را کسب کنند.
همانگونه که از نام سایت مشخص است، پروژه پرومایزر خلاصهای از Production Optimizer میباشد و تمرکز اصلی من و تیم پرومایزر، مباحث مربوط به بهبود تولید، مهندسی بهرهبرداری و بهینهسازی عملکرد چاه و فرایندهای تولید با استفاده از روشهای داده محور است. در حال حاضر عمده فعالیتهای این سایت مرتبط با حوزههای زیر میباشد و به مرور گستردهتر خواهد شد:
- چاهآزمایی
- فرازآوری مصنوعی (ESP و SRP)
- اسیدکاری
- آنالیز گره ای
از رویکردهای اصلی اجرای این پروژه آکادمیک – صنعتی، آنالیز و تفسیر دادههای صنعتی و ارائه راهکار برای حل چالشهای احتمالی میباشد.
من نمیتوانم یک وبلاگ موفق داشته باشم، اما کمتر از یک کارمند موفق برایش وقت بگذارم.
محمدرضا شعبانعلی
مدیریت سایت: صادق سلمانی
کارشناسی: دانشگاه تهران – مهندسی نفت
کارشناسی ارشد: دانشگاه صنعت نفت – مهندسی مخازن هیدروکربوری
نیروی امریه وزارت نفت – پروژه ازدیاد برداشت از میدان گچساران – دانشگاه صنعت نفت (تاریخ اتمام امریه: ۱ تیر ۹۸)
هم اکنون: مهندس بهرهبردار شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا (شاغل در کلاستر یاران شمالی) – تاریخ شروع به کار: ۵ شهریور ۱۳۹۸
درباره صادق سلمانی
من صادق سلمانی هستم؛ فارغالتحصیل مهندسی نفت از انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران (مقطع کارشناسی) و مهندسی مخازن هیدروکربوری از دانشگاه صنعت نفت (مقطع کارشناسی ارشد). دو سال دوران سربازی خودم را نیز به عنوان نیروی امریه در شرکت ملی نفت ایران (پروژه ازدیاد برداشت از میدان گچسارن) گذراندم. هم اکنون در کلاستر یاران شمالی به عنوان مهندس بهرهبردار مشغول به کار میباشم. محل کارم در نقطه صفر مرزی است؛ یعنی میدان یاران شمالی که یک میدان نفتی مشترک با عراق میباشد.
بعد نوشت: کتاب چاهآزمایی کاربردی من در اسفند ماه ۱۳۹۷ به چاپ رسید.