بلاگ

طرح آموزشی آمادگی دانشجویان مهندسی نفت برای ورود به بازار کار

ورود به بازار کار مهندسی نفت

اگر دانشجوی سال آخر هستی، یا به تازگی فارغ التحصیل شده ای، یا مدتی است که به دنبال کاری، یا در هفته های آینده مصاحبه کاری داری و یا فردی با تجربه کاری کم هستی، ادامه این مطلب را با دقت مطالعه کن.

تا به حال در چند دوره آموزشی شرکت کرده ای؟ (برای مثال دوره آموزشی پایتون، اکسل، متلب و …)

چند تا از این دوره ها را تا آخر به اتمام رسانده ای و نصفه و نیمه رها نکرده ای؟ (برای مثال به این نتیجه رسیده اید که دوره بیش از حد طولانی است و مطالب را بی جهت بسط می دهد، یا اینکه مطالب دوره تئوری است و در عمل به کار نمی آید)

در عصری زندگی می کنیم که انتخاب ها و گزینه های زیادی داریم و اتفاقاً این یک مزیت محسوب نمی شود و منجر به استرس، سردرگمی و عدم توانایی سریع در تصمیم گیری می شود.

تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و نیروی کار نیز باید مدام خود را بروز کند. بنابراین راهی جز یادگیری مستمر نداریم. 

اما در این بین همواره چالش انتخاب منبع مناسب برای یادگیری یک تخصص در میان بوده است!

در ضمن قبل از انتخاب منبع، مشکل مهمتری وجود دارد و آن این است که اصلاً چه تخصصی را یاد بگیرم که بعداً در کار به دردم بخورد و به قولی مشتری داشته باشد.

همه این موارد باعث شده است که دانشجویان سال آخر، فارغ التحصیلان، افراد جویای کار و نیروهای با سابقه کار کم همیشه رغبت کمی برای بروزرسانی دانش خود و شروع یادگیری یک مهارت یا تخصص جدید را داشته باشند.

برای مثال اگر همین امروز یک نفر کاربلد یک آموزش خیلی مختصر ولی در عین حال مناسب برای کار در زمینه فرازآوری مصنوعی را به من پیشنهاد کند و من مطمئن باشم که با صرف چند ساعت می توانم خودم را در این زمینه بروز کنم، مطمئناً برای خرید این آموزش هیچ تردیدی نخواهم داشت.

یک مساله مهم دیگر نیز من و همسن و سال های من را درگیر کرده و چیزی نیست جز اینکه ما صبر و حوصله کمی داریم. شخصاً حوصله مشاهده ویدئوهای آموزشی طولانی را ندارم. صبرم برای مطالعه مطالب حاشیه ای کم است. دلم می خواهد مستقیماً آن چیزی که در کار به دردم می خورد را یاد بگیرم و وقت و انرژی خودم را با آموزش های کنکوری و امتحانی تلف نکنم.

همه ما به این نتیجه رسیده ایم که سیستم آموزشی ایران و حتی دنیا فرسوده شده و جوابگوی نیازهای صنعت نیست. در دانشگاه ها حتی روی پروژه های کاربردی در صنعت نیز کار نمی شود؛ چه برسد به اینکه بخواهند آموزش های صنعتی ارائه دهند.

هدف از اجرای طرح آموزشی آمادگی دانشجویان مهندسی نفت برای ورود به بازار کار صنعت نفت، ارتقای مهارت و دانش فنی افراد در یک زمینه خاص است (Upskilling). 

بنابراین با این مقدمه می خواهم به شما بگویم که من و تیمم به زودی این مشکل را برطرف خواهیم کرد. کافیست کمی منتظر بمانید تا انقلاب در آموزش مهندسی نفت را ببینید. آنچه در آینده خیلی نزدیک در وبسایت پرومایزر خواهید دید:

ارائه آموزش های خلاصه، مبحث-محور و کاربردی در صنعت به طوریکه با صرف تنها چند ساعت مروری جامع بر روی موضوع مورد نظرتان داشته باشید. هدفم حذف مطالب اضافی، حاشیه ها و مباحث کنکوری جهت تسریع در بروزرسانی دانش صنعتی است.

دوران آموزش های ۳۰ ساعته حجیم و وقت گیر دانشگاهی به پایان رسیده است!

کار پیدا کردن و داشتن درآمد بر هر چیزی اولویت دارد.

 

به دو نفر جهت همکاری در یک کار تحقیقاتی نیاز دارم (جستجو در اینترنت و پیدا کردن مواردی که به شما خواهم گفت). در صورت تمایل پیام بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید