بلاگ

۷ مهارت با درآمد بالا که ارزش یادگیری در سال ۱۴۰۲ را دارد

مهارت های با درآمد بالا

بر اساس گزارش ۲۰۲۲ McKinsey & Company، مهارت‌های با درآمد بالا ابزارها و تخصص‌هایی هستند که کارفرمایان تمایل زیادی به آن دارند و ممکن است تغییر شغل و صنعت را آسان‌تر کنند. این مهارت‌های شغلی ممکن است نادر باشند، و اغلب برای اجرای یک کسب‌وکار موفق بسیار مهم هستند.

۷ مهارت پردرآمد برای یادگیری

در زیر، هفت مهارت پردرآمد را می‌بینید که می‌توانید در رزومه خود بنویسید تا متمایز شوید. برای ایجاد این فهرست، ما به گزارش‌هایی که بیشترین مهارت‌ها را تا سال ۲۰۳۰ پیش‌بینی می‌کردند (انجمن جهانی اقتصاد، پیرسون، Future Learn ،LinkedIn ،Glassdoor و Coursera) نگاه کردیم.

توسعه این هفت مهارت می‌تواند منجر به فرصت‌های شغلی بیشتر و حقوق بیشتر شود.

۱) آنالیز داده‌ها (Data analysis)

تفکر تحلیلی (Analytical Thinking) و نوآوری (Innovation) مهارت برتر پیش‌بینی شده در گزارش آینده مشاغل انجمن جهانی اقتصاد است. از آنجایی که مشاغل در سراسر صنایع به طور فزاینده‌ای برای تصمیم‌گیری آگاهانه به داده‌ها متکی هستند، به کارکنان بیشتری نیاز دارند که توانایی جمع‌آوری، تفسیر و به اشتراک‌گذاری داده‌هایی را داشته باشند که می‌تواند مشکلات تجاری آنها را حل کند.

افراد ماهر در آنالیز داده‌ها ممکن است از طیف وسیعی از ابزارها از جمله Microsoft Excel ،Google Sheets ،SQL ،Tableau ،R یا Python استفاده کنند.

۲) توسعه نرم‌افزار (Software development)

به طور فزاینده‌ای، صنایع برای پیشبرد قابلیت‌های تجاری خود به سمت فناوری روی می‌آورند و به افراد ماهر در توسعه، نگهداری و بهبود سیستم‌های فناوری خود نیاز دارند. افرادی که در DevOps یا مهندسی نرم‌افزار کار می‌کنند، فناوری یک سازمان را می‌سازند، نظارت می‌کنند و کنترل می‌کنند.

افرادی که در DevOps یا مهندسی نرم‌افزار مهارت دارند ممکن است از ابزارهایی مانند Git ،Docker ،Jenkins یا Kubernetes استفاده کنند و ممکن است زبان‌های برنامه‌نویسی مانند Python ،Java یا C++ را بدانند.

۳) تجربه کاربری (User experience)

همگام با توسعه فناوری، تجربه کاربری (UX) به وجود می‌آید که به نحوه تعامل مصرف کننده با یک محصول مربوط می‌شود. افرادی که در UX کار می‌کنند بهترین راه برای ارائه یک محصول به مصرف کنندگان را پیدا می‌کنند. آنها ممکن است تحقیق کنند، طراحی کنند یا به بازاریابی یک محصول کمک کنند.

نقش‌های UX مبتنی بر طراحی هستند و تمایل دارند فضایی برای خلاقیت ارائه دهند، و به سطح بالایی از ادراکات اجتماعی نیاز دارند – سه مهارتی که در گزارش‌های مهارتی متعدد ظاهر می‌شوند.

۴) توسعه وب (Web development)

توسعه وب اصول توسعه نرم‌افزار و تجربه کاربری را گرد هم می آورد و جنبه‌های فنی اولی را با عناصر طراحی دومی ترکیب می‌کند. افراد ماهر در توسعه وب همچنین با بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) به منظور طراحی و برنامه‌نویسی وب سایت‌هایی که نیازهای کسب و کار را برآورده می‌کنند، آشنا خواهند بود.

۵) مدیریت پروژه (Project management)

بسیاری از شرکت‌ها از ساختار سازمانی استفاده می‌کنند که در آن تمام بخش‌ها و تیم‌های مختلف همگی بر روی یک محصول یا پروژه واحد کار می‌کنند. فردی که در هماهنگی بین این بخش‌های مختلف ماهر باشد، در مدیریت پروژه ماهر است.

شما می‌توانید «مدیریت پروژه» را به عنوان واژه‌ای فراگیر برای رهبری، ارتباطات، برنامه‌ریزی، انعطاف‌پذیری و مهارت‌های سازمانی در نظر بگیرید که همه این‌ها اغلب برای کارفرمایان به‌عنوان ارزش ذکر می‌شوند.

۶) مدیریت حساب (Account management)

مدیریت حساب فرایند ارائه خدمات، پشتیبانی و فرصت‌های بهبود به مشتریان برای افزایش مصرف آنها از یک محصول یا خدمات و به حداکثر رساندن فرصت‌های حفظ، فروش متقابل و افزایش فروش در پایگاه مشتری است.

در حالی که مدیریت پروژه معمولاً یک تمرکز داخلی دارد، مدیریت حساب به زیر مجموعه‌ای از مهارت‌ها برای کار با افراد خارج از سازمان شما کمک می‌کند. مهارت‌های مدیریت حساب که اغلب در موقعیت‌های فروش بسیار ارزشمند هستند، شما را قادر می‌سازد تا شرکت و محصولاتش را با اطمینان در بین مشتریان قرار دهید.

مهارت‌های مدیریت حساب شامل جنبه‌های سازمانی مورد نیاز برای بستن یک معامله تجاری و همچنین مهارت‌های بین فردی مورد نیاز برای مذاکره سازنده و حفظ روابط است. آنها اغلب با یک ابزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) مانند Salesforce کار می‌کنند.

۷) تولید و مدیریت محتوا (Content creation and management)

مهارت‌های تولید و مدیریت محتوا شامل داستان‌سرایی است و اغلب برای مشاغل بازاریابی بسیار مهم است. این مجموعه مهارت شامل خلاقیت، اصالت، ادراک اجتماعی و هوش هیجانی است. اگر بخواهید یک گام فراتر بردارید می‌توانید مهارت آنالیز داده‌ها را به جعبه ابزار خود بیفزایید؛ به‌ویژه در تحلیل‌های بازاریابی تقویت شود تا بتوانید ارزیابی کنید که مخاطب چقدر با محتوای شما ارتباط برقرار می‌کند.

 

به یادگیری ادامه دهید …

منبع

 

دیدگاهتان را بنویسید